Week van de Slokdarmkanker

slokdamkanker-informatiemiddag.jpg

Week van de slokdarmkanker 2022

Eind januari 2022 vond weer de landelijke ‘Week van de Slokdarmkanker’ plaats, bedoeld om meer aandacht te krijgen voor en te geven aan patiënten met slokdarm- en maagkanker. Op donderdag 27 januari 2022 om 14:30 uur werd in Amsterdam UMC een webinar voor mensen met slokdarm- en maagkanker, hun naasten en andere geinteresseerden uitgezonden.

Week van de Slokdarmkanker 2021

Eind januari 2021 was de landelijke ‘Week van de slokdarmkanker’. De week is bedoeld om meer aandacht te krijgen voor slokdarmkanker.

In Amsterdam UMC werd op donderdag 21 januari 2021 van 15.30 uur tot 17.00 uur een online informatiemiddag georganiseerd voor patiënten met slokdarmkanker en hun naasten.

Week van de slokdarmkanker 2018

Week van de slokdarmkanker 2018

In de landelijke ‘Week van de Slokdarmkanker’ had het team van het AMC, dat zich met hart en ziel inzet om patiënten soelaas te bieden, op vrijdag 2 februari in collegezaal 4 voor een gevarieerd en vooral informatief programma gezorgd. En dat in een ontspannen sfeer.

Nu ben ik voortaan de BOB

Nu ben ik voortaan de BOB

Jaap Swart uit Haarlem werd in augustus 2015 geopereerd door dr. Mark van Berge Henegouwen en dr. Suzanne Gisbertz, met wie hij zich tijdens de theepauze hartelijk onderhield. ‘Als de ziekte bij je wordt geconstateerd, denk je aan een doodvonnis of hoe ga ik dit overleven.

Dochter als mantelzorger

Dochter als mantelzorger

Marijke Koolhaas uit Midwoud werd in september 2017 geopereerd door dr. Suzanne Gisbertz en dr. Wietse Eshuis.

‘Bij de laatste controle begin januari was alles volgens verwachting. Naar omstandigheden gaat het heel behoorlijk.

Daad van Moed

Daad van Moed

‘Hoewel ik introvert ben, vind ik het belangrijk om voor deze zaal mijn verhaal te vertellen,’ zo begon Cees Hilgersom (63) uit Edam zijn relaas over zijn ziekte en herstel.

Foto impressie 2018

Search